Dr. Rákosi Miklós

Dr. Rákosi Miklós - terhesgondozás

RENDELÉSI IDEJE:

csütörtök: 14:00-18:00

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Dr. Rákosi Miklós

SZÜLÉSZ-NŐGYÓGYÁSZ FŐORVOS

Az EndoCARE terhesgondozás rendszerében, mint nőgyógyász összeszokott orvoscsapat tagjaként dolgozik együtt az endokrinológus/diabetológus szakorvosokkal.

Kivételes orvosi tapasztalat a pajzsmirigy problémákkal, inzulinrezisztenciával, cukorbetegséggel terhességet vállaló kismamák gondozásában. A terhesség alatt az anyagcseregondokkal küzdő kismamák állapotának követése különös figyelmet, s az orvosi protokoll betartása mellett messzemenően gondos ellátást  kíván. Ezzel a tudással, praxissal segíti türelemmel és odafigyeléssel a kismamák terhességének kihordását, a baba megszületését.

Speciális tudással kezeli a méhszáj nőgyógyászati és szülészeti betegségeit (cervixpathológia kezelés).  Valamint követi a hormonális eltérések, reproduktív és változókori (klimakteriális) zavarok, illetve meddőségi problémák kezelését.

Diploma: 1980. Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi

Szakvizsga: 1984 szülészet-nőgyógyászat: jeles

  • 1980-1993: Berettyóújfalu
  • 1993-2007:  BM Központi Kórház Nőgyógyászati-Szülészeti Osztály – Főorvos
  • 2007.-: Bajcsy-zsilinszky Kórház Nőgyógyászati-Szülészeti Osztály – Főorvos
  • 2007- 2017. 06.01: Mens Mentis Egészségcenrtum nőgyógyászati szakrendelés
  • 2017.- Endocare Endocrinológiai Központ nőgyógyászati szakrendelés

Helyi- és regionális konferenciákon előadás a következő témakörökben: A terhesség alatti méhszáj-záró műtétek eredményének értékelése, a terhesség megszakítás műtéti technikája, az apás szülések pszichológiai hatásai és érdekes esetek, műtét-technikai megoldások.

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

TÁVKONZULTÁCIÓ

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás) ad lehetőséget.

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +