Dr. Sipos Anikó

diabetológus

RENDELÉSI IDEJE:

szerda: 07:30-15:00

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Dr. Sipos Anikó

BELGYÓGYÁSZ – DIABETOLÓGUS

Dr. Sipos Anikó belgyógyász, diabetológus orvos speciális orvosi tudással rendelkezik a diabetológia területén, komoly tapasztalata van a belgyógyászati és endokrinológiai betegségek diagnosztizálásában, kezelésében.

A belgyógyászati szakvizsga után az Egyesült Királyságban is praktizált, főként diabéteszes, endokrinológiai gondokkal küzdő betegek kezelését végezte.

Részt vesz diabetológiai, endokrinológiai témájú konferenciákon – előadóként is.

Diploma: 2002. Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi

Szakvizsga:

  • 2007. Belgyógyászat
  • 2014. Diabetológia
  • 2015-2017 Mens Mentis Egészségcentrum
  • 2017- EndoCare Endokrinológiai Központ

Helyi-, regionális és az Endocare félévente megtartott konferenciáin előadások tartása diabetológiai – endokrinológia témakörben.

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

TÁVKONZULTÁCIÓ

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás) ad lehetőséget.

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +