5D-S BABAMOZI AZ ENDOCARE-BEN

5D-S BABAMOZI AZ ENDOCARE-BEN

Babamozi 5D-ben az Endocare Intézetben!

Az anyaméhben fejlődő babáinkról az új orvosi diagnosztikai eszközünk (UH készülék) segítségével lényegesen részletgazdagabb képet láthatunk. Egy kapcsolás az ultrahang készüléken, és az új fejlesztéseknek köszönhetően rózsaszín, 5D-s képben pillanthatjuk meg a fejlődő babáink arcocskáját. A babamozi segítségével a 26. héttől felfedezhetjük a baba arcvonásait – vajon kire hasonlít? 🙂 – , a pici arcának mimikáit. Már korábbi időszakban is finomabban kivehetőek a pici végtagok mozgásai, s a szonográfus igen nagy pontossággal meg tudja mérni a fejlődő magzat súlyát is.
Újdonság, hogy a felvétel (videó) rögzítését közvetlenül pendrive-ra vehetjük, amely pendrive-ot hozhatjuk magunkkal a vizsgálatra, de az sem baj, ha épp nincs nálunk, mi készültünk. 🙂

Újdonság az is, hogy a babáról készült ultrahang képet színesben is megkaphatjuk!

Babamozi minden hétfőn, csütörtökön és pénteken 08:00-12.00-ig intézetünk specialistájával, Nagy Tímeával. 

A babamozi időtartama kb. fél óra.

Bejelentkezés online a nap bármely szakában, hétvégén és ünnepnapokon is : https://endocare.hu/online-bejelentkezes/

Vagy munkanapokon telefonon: +36207797350

Az ultrahang készülékbe behelyezhető az otthonról hozott pendrive is – legalább 1 gigabájtos eszköz szükséges a nagyméretű fájl miatt -, de mi is készítettünk elő külön erre a célra, megfelelő méretű pendrive-ot (ára: 2540 Ft) az ultrahangos rendelőben.

A babamozi minden egyes alkalommal csodás élményt ad, amely abban is segít, hogy a születőben lévő család már a baba érkezése előtt intim pillanatokat élhessen át. Mert “ahol gyermek születik, ott család is születik”.

Fontos információ: a terhesség alatt a szakmai protokollnak megfelelő UH vizsgálatok, így a genetikai ultrahang vizsgálat is elengedhetetlen része a kismamák számára kötelező vizsgálatsoroknak, amelyeket nem helyettesítenek a babacsodáló percek :), ezeket a vizsgálatokat a babamozi mellett is el kell végeztetni! A jelenlegi jogszabályok szerint a  megörökített videó és képfelvétel ugyanis nem minősül orvosi diagnózisnak.

Intézetünkben  a kötelező vizsgálatok jelentős része is elérhető a babát váró kismamák számára!

Ultrahang vizsgáló készülékünkkel a cikluskövetés, valamint a nőgyógyászati és terhességi diagnosztika is kiváló képminőséggel végezhető.

Endocare Intézet

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

TÁVKONZULTÁCIÓ

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás) ad lehetőséget.

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +