Biológus-embriológus

BIOLÓGUS-EMBRIOLÓGUS

Biológus, embriológus szakemberünk a férfi termékenységi vizsgálatok legfontosabb elemét, a spermiumok vizsgálatát végzi.

Az alap mennyiségi és minőségi mutatók meghatározása mellett  speciális vizsgálatokat is végzünk  a LabMagister laboratórium segítségével, melyek a spermiumok életképességéről, megtermékenyítő képességéről, az örökítő anyag minőségéről is információval szolgálnak, segítve az optimális termékenységi program kiválasztását.

embriológus

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

TÁVKONZULTÁCIÓ

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás) ad lehetőséget.

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +