Cikkgyűjtemény a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban

Cikkgyűjtemény a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban

Dr. Tűű László belgyógyász-endokrinológus, az Endocare Intézet vezető főorvosa a COVID-19/koronavírus megjelenése, 2019 decembere óta kíséri figyelemmel a külföldi szakmai sajtót és tájékozódik a témában. Minden fontos, megjelent tanulmányt összegyűjtött az új típusú koronavírus természetével, terjedésével kapcsolatban.

A cikkgyűjteménnyel a hazai orvoskollégáknak szeretnénk segítséget nyújtani a szakmai tájékozódásban.

A cikkekhez a hozzáférés korlátozott. Kifejezetten szakmai szempontok figyelembevételével alakítottuk ki a hozzáférési lehetőségeket.

Hasznos időtöltést kívánunk!

 

KÉRJÜK ADJA MEG AZ ALÁBBI ADATOKAT:

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

TÁVKONZULTÁCIÓ

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás) ad lehetőséget.

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +