Decemberi rendeléseink 2019-ben

Decemberi rendeléseink 2019-ben

Tájékoztatásul írjuk, hogy decemberben rendelőnk nyitva tartása az ünnepek miatt változik.

Tisztelettel kérjük, hogy az elkészült recepteket legkésőbb december 19. csütörtök délig(!) legyenek kedvesek átvenni. Mivel a recepteket postai úton tudjuk eljuttatni a címzettekhez, számítunk megértő együttműködésükre: a rendelő utolsó postai küldeményét csütörtökön délután adjuk fel! (A receptigényléseket december 16. hétfőig vártuk, hogy a kezelőorvosok a karácsony előtti utolsó héten el is tudják készíteni azokat a kéréseknek megfelelően.)

A Bokor utcai rendelőnk a december 20-ai, pénteki napon lesz nyitva utoljára ebben az évben, a recepció ezen a napon 12.00 óráig elérhető. Az első rendelési napunk 2020-ban január 2-a csütörtök.

Ugyanakkor 2019. december 23-án hétfőn, 30-án hétfőn és 31-én, kedden, Szilveszter napján 8:00-16.00 óráig telefonügyeletünk elérhető lesz a +3620 7797350 telefonszámon!

BOLDOG ÜNNEPEKET, KELLEMES KARÁCSONYI NAPOKAT ÉS ERDMÉNYES ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNUNK!

EndoCare Intézet

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

TÁVKONZULTÁCIÓ

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás) ad lehetőséget.

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +