Dr. Nagy Zoltán

RENDELÉSI IDEJE:

Péntek: 8:00-12:00

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Dr. Nagy Zoltán

BELGYÓGYÁSZ

Több évtizedes tapasztalat elsősorban általános belgyógyászati, krónikus szív-érrendszeri, túlsúlyos, szénhidrát anyagcserezavarban szenvedő és pajzsmirigy betegek vizsgálata, kezelése terén.

Intézetünkben a korábbi gasztroenterológiai tapasztalatokat is használva, belgyógyász – háziorvosi szakmai látókörrel végzi betegeink gondozását.

 A PCO szindróma és más belgyógyászati eredetű fogamzóképesség zavar kivizsgálásában és kezelésében is magasan képzett ismeretekkel látja el a hozzá forduló pácienseket.

Diploma:      

 • 1988 Semmelweis Orvostudományi Egyetem
  Általános Orvosi Kar
  Summa cum laude eredménnyel

Szakvizsga:     

 • 1995 Belgyógyászat
 • 2002 Háziorvostan
 • 1988-1989 Flór Ferenc Kórház Intenzívterápiás Osztály
  segédorvos
 • 1990-1998 Bajcsy Zs. Kórház I.Belgyógyászat – Gasztroenterológiai Osztály
  belgyógyász, 1995-től megbízott részlegvezető főorvos
 • 1998-2001 Bajcsy Zs Kórház Gasztroenterológiai Ambulancia
  gasztroenterológus
 • 1998- jelenleg is Béke téri Kft, majd Nazzomed Kft
  háziorvos

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

TÁVKONZULTÁCIÓ

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás) ad lehetőséget.

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +