Dusa Fanny

Dusa Fanny dietetikus

RENDELÉSI IDEJE:

Hétfő: 8:30-17:00
Kedd: 8:30-17:00
Csütörtök: 8:30-17:00
Péntek: 8:30-17:00

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Dusa Fanny

DIETETIKUS

Dusa Fanny dietetikus inzulinrezisztencia, PCOS, pajzsmirigyproblémák esetén személyre szabottan építi fel a páciens diétáját.

Komoly szakmai tudással és tapasztalattal vezeti végig a beteget az addig ismeretlen úton, illetve segíti megtalálni az új lehetőségeket az életminőség pozitív megváltoztatásához.

Foglalkozik kismamák diétás oktatásával is. A különböző konyhatechnológiák megismertetésével lehetővé teszi, hogy élvezetes időtöltéssé és ne kényszerré váljon a diéta a mindennapokban.

Diploma:

  • 2011. Semmelweis Orvostudományi Egyetem Egészségtudományi kar
  • 2011-2012 OÉTI
  • 2012-2015 Mens Mentis
  • 2017- EndoCare

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

TÁVKONZULTÁCIÓ

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás) ad lehetőséget.

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +