Endokrinológushoz soron kívül?

Endokrinológushoz soron kívül?

Itt a megoldás, ha rövid időn belül szeretnénk időpontot kapni endokrinológus szakorvoshoz!

Megfordítjuk a komplex endokrinológiai vizsgálatsorunkat, így azok a betegek is rövid időn belül kaphatnak időpontot endokrinológusainkhoz, akik esetleg már egy ideje szeretnének konzultálni valamelyik orvosunkkal, azonban a mindig foglalt időpontok miatt ez eddig nem sikerült!

Hogyan?

Mivel a babavárás nehézségeivel hozzánk forduló pácienseink szakmailag pontos kivizsgálás-sorozaton kell, hogy átessenek, amelynek része a nőgyógyászati vizsgálat is természetesen, fontos, hogy a kezelőorvos és a nőgyógyász napi konzultációja a kezelt betegek állapotáról zavartalan legyen.

Azonban az eredmény szempontjából mindegy, hogy az endokrinológusnál, vagy a nőgyógyásznál kezd a beteg. Így született az a megoldás az állandóan telített naptár miatt, hogy ha a nőgyógyász- specialistához jelentkezünk be elsőként, ahová akár napokon belül kaphatunk időpontot, onnan egyenes az út endokrinológusainkhoz.

Az egyenes, kvázi soron kívüli út annyit jelent, hogy a nőgyógyász specialistáink pácienseinek mindig fenntartunk helyeket az endokrinológusainknál, azaz akiket közvetlenül a nőgyógyászaink küldenek endokrinológiai kivizsgálásra, rövidebb időn belül kaphatnak időpontokat endokrinológusainkhoz. Így a nőgyógyászati és endokrinológiai specialistáink konzultációja és együttműködése zavartalan lesz, a babára vágyó pácienseink pedig a lehető leghamarabban kaphatnak segítséget.

Szeretettel ajánljuk dr. Szakács Zoltán nőgyógyászt, akinél kedvesebb, tapasztaltabb nőgyógyásszal még nem találkoztunk.

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

TÁVKONZULTÁCIÓ

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás) ad lehetőséget.

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +