FIGYELEM! Jó hír az időpont-foglalásokhoz!

időpont-foglalás

FIGYELEM! Jó hír az időpont-foglalásokhoz!

Az online (video) távkonzultációk gördülékenysége miatt nem szükséges az online rendszeren keresztül időpontot foglalni április elejétől orvosainkhoz! A koronavírus járványügy-helyzetére tekintettel az orvos-beteg találkozókat ideiglenesen fel kellett függesztenünk, ezért – mint már többször említettük – online térbe helyeztük át rendeléseinket.

Ez jelenleg azt jelenti: mind a kontrollos, mind első vizitre váró pácienseink esetében érvényes az a bejelentkezési lehetőség, hogy nem szükséges használniuk az online bejelentkező felületünket. Elég, ha a weboldalunkon a TÁVKONZULTÁCIÓS felületet kitöltve jelzik igényeiket, mikor, melyik orvosunkkal szeretnék megbeszélni a tüneteiket, leleteiket, állapotukat. A formulát kitöltve egyből lehet csatolni a meglevő leleteket is!

Így az információ áramlása gyorsabb, a választott orvoshoz, vagy a kezelőorvoshoz a bejelentkezés egyszerűbb.

TÁVKONZULTÁCIÓ

FONTOS AZONBAN: Dr. Tűű László intézetvezető, belgyógyász-endokrinológusunkhoz az első vizites bejelentkezés TOVÁBBRA IS az online időpontfoglaló rendszerünkön keresztül lehetséges, minden hónap 20-án, 10:00 órától! (Ha a 20-ai nap hétvégére esik, akkor az előtte levő pénteken nyílnak meg az időpontok 10:00 órakor.)

Előre is köszönjük szíves együttműködésüket!

Szeretettel várjuk Önöket továbbra is online rendelőnkben!

https://endocare.hu/tavkonzultacio/

EndoCare Intézet

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

TÁVKONZULTÁCIÓ

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás) ad lehetőséget.

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +