FIGYELEM! MEGTÉVESZTÉS!

FIGYELEM! MEGTÉVESZTÉS!

Endokrinológus orvosunk és Intézetünk jó hírével visszaélve, megtévesztő cikk került fel az internetre, sértve ezzel minden morált, veszélyeztetve mind az intézet, mind orvosunk, mind az orvosokba vetett hit tisztaságát, becsületét.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden kedves Páciensünket, hogy Intézetünk teljes mértékben elhatárolódik az áloldalakon megjelenő hamis információktól, annak szenzációhajhász stílusától, tartalmától.

Az álhír szerint a cukorbetegek egy – az Intézetünk orvosai által nem ismert készítmény segítségével – meggyógyulhatnak. A cikk azt sugallja, mintha ehhez a „csodaszerhez” endokrinológus orvosunkon, így Intézetünkön keresztül lehetne hozzájutni.

SZERETNÉNK FELHÍVNI A FIGYELMET, HOGY A HÍR SEMMILYEN SZEMPONTBÓL NEM IGAZ ÉS SÚLYOSAN SÉRTI AZ ENDOCARE INTÉZET ÉS DR. MAJOR JUDIT SZAKMAI REPUTÁCIÓJÁT!

A doktornő nem adott interjút az általa nem is ismert weboldal szerkesztőinek.

Ismét hangsúlyozzuk, hogy sem orvosunknak, sem Intézetünknek nincsenek ismeretei a cikkben megnevezett készítményről, valamint arról sem, hogy egyáltalán forgalomban van-e Magyarországon, a megfelelő hatósági engedélyekkel!

Ezt a tudománytalan, megtévesztő hírt, a múlt héten már cáfoltuk. Igyekeztünk tájékoztatni pácienseinket és a hozzánk forduló olvasókat, hogy ne dőljenek be a különböző, lenyomozhatatlan oldalakon megjelenő cikkeknek, amelyek rendkívül sokat ártanak a cukorbeteg emberek egészségügybe vetett hitének és egyáltalán veszélyes, hogy a cikk írói lelkiismeretlenül játszanak értelemszerűen gyógyulni kívánó, kiszolgáltatott diabéteszes betegek egészségével, ha úgy tetszik életével.

Ezt a hozzáállást, mindig vissza fogjuk utasítani, mint ahogy a tudománytalan “csodaszer” hirdetéseket is, valamint azt, hogy orvosaink és intézetünk reputációját bárki is felhasználja a saját céljaira.

EndoCare Intézet

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

TÁVKONZULTÁCIÓ

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás) ad lehetőséget.

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +