FIGYELEM! VÁLTOZÁS AZ IDŐPONTFOGLALÁSI RENDSZERBEN

időpontfoglalás

FIGYELEM! VÁLTOZÁS AZ IDŐPONTFOGLALÁSI RENDSZERBEN

Kedves Pácienseink!

Októbertől új rendszer szerint tudnak első vizites és kontrollos időpontokra bejelentkezni az EndoCare Intézet belgyógyász-endokrinológus szakorvosaihoz.

Minden hónap 10-én, a következő megnyíló előjegyzési naptár miatt az informatikai rendszer túlterheltsége rendkívüli izgalmakkal és kényelmetlenségekkel jár. Ezért ezeken a napokon a honlapra látogatók forgalmának csökkentése érdekében októbertől kifejezetten kontrollos betegeink tudnak bejelentkezni a kezelőorvosukhoz. Ami praktikusan annyit jelent, hogy a kontrollos időpontok lesznek 10-én 10:00 órától elérhetőek az online időpont foglalási rendszerünkben belgyógyász-endokrinológus szakorvosainkhoz.

Október 20-án – és ezentúl minden hónap 20 – án 10:00 órától – pedig az első vizitre időpontot foglaló pácienseink tudnak bejelentkezni, számukra ekkor nyílik meg az időpontfoglaló felület.

A többi szakorvos (pl. nőgyógyászok, a radiológus, a biológus és a dietetikusok) bejelentkezéseit ez a változás NEM érinti. Ezekre a rendelésekre mind első vizitre, mind kontrollra a bejelentkezés lehetséges a hónap 10-étől 10:00-órától, online időpontfoglalási rendszerünkön keresztül.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy ha a hónap 10-e hétvégére esik, akkor az előtte levő pénteken nyílik meg a bejelentkező felület a kontrollos betegeink részére, s ugyanez vonatkozik a 20-i napra, amennyiben naptár szerint az hétvégére esik, az online időpontfoglalás az előtte levő péntek 10.00 órától nyílik meg az első vizites pácienseink számára.

Azt reméljük, hogy ezzel a változtatással a kényelmetlenségek megelőzhetőek.

Szíves együttműködésüket, megértésüket előre is köszönjük!

EndoCare Intézet

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

TÁVKONZULTÁCIÓ

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás) ad lehetőséget.

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +