Kedves Pácienseink!

Kedves Pácienseink!

Dr. Tűű László betegeit érinti az alábbi kérés.

Azok a tisztelt páciensek, akik évekkel ezelőtt lettek Tűű doktor betegei (Mens Mentis), azonban a rendelő hely és névváltoztatása óta (vagyis több, mint másfél éve) nem jártak nálunk kontrollon, legyenek kedvesek új páciensként bejelentkezni az EndoCARE rendszerébe.

A kérésnek, a szakmai indokokon túl (laboreredmények elavultsága) több technikai oka is adódott. Egyrészt, mert az átalakulással változott az informatikai hátterünk, másrészt – és ez lényegesebb – a tavaly életbe lépett adatkezelési (GDPR) szabályozások szerint a betegadatok tárolása, kezelése megváltozott.

Szíves megértésüket köszönjük!

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

TÁVKONZULTÁCIÓ

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás) ad lehetőséget.

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +