Letölthető diétás napló

Letölthető diétás napló

Mielőtt első alkalommal érkeznénk a dietetikusunkhoz, érdemes letölteni az alábbi, 3 nap étkezéseit felölelő táplálkozási naplót.

A dietetikus így könnyebben kap átfogó képet a szokásainkról, életritmusunkról, amelyekhez igazítva javasolja majd a kifejezettem számunkra szóló, ezen életritmus köré építhető, személyre szabott diétát.

Nem baj, ha hirtelen nem tudjuk a pontos mennyiségeket grammra megjelölni. A lényeg az, hogy az összeállított, megszabott, időhöz kötött diétánkat ehhez képest tudatosan, megfelelően pontosan tartsuk majd be, s higgyük el, a következő találkozásra már igen akkurátusan le tudjuk írni az elfogyasztott adagok mennyiségét:)). Szeretettel várjuk a találkozásokat!

LETÖLTHETŐ TÁPLÁLKOZÁSI NAPLÓ:

Endocare Intézet, Dietetika

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

TÁVKONZULTÁCIÓ

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás) ad lehetőséget.

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +