Mommivin, a jódmentes terhesvitamin

Mommivin, a jódmentes terhesvitamin

Intézetünkben a pajzsmirigy működésének zavaraiban szenvedő kismamák számára a kereskedelmi ár alatt 6.500 Ft-ért kapható a jódmentes, ugyanakkor a legfontosabb (mikro)tápanyagokban gazdag vitaminkészítmény. A könnyebb hasznosulásért a legújabb generációs, biológiailag aktív folátot és szerves vasat is tartalmazó kapszulák szedése a várandósság 1., 2. és 3. trimeszterében valamint a szoptatás idején javasolt.

Egy doboz, 2 havi adagot tartalmaz napi egy kapszula szedése esetén.

Tudományosan igazolt:

  • a D-, B12-vitamin, a folát és a vas szerepet játszik a sejtosztódásban, a folát a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében
  • a B6-, B12-vitamin hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez, a vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez
  • a B6-, B12-, D- és C-vitamin és a vas hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
  • a D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához
  • a C-vitamin elősegíti a normál csontozathoz szükséges kollagéntermelést
  • a B2-, B3-, B5-, B6-, B12- és a C-vitamin és a vas hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Összetevők: L-aszkorbinsav, vas-fumarát, kapszulaanyag (zselatin), tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), nikotinamid, módosított keményítő, dl-α-tokoferil-acetát, kalcium-D-pantotenát, csomósodást gátlók (talkum, zsírsavak magnéziumsói), piridoxin-hidroklorid, riboflavin, színezék (titándioxid), tiamin-mononitrát, folát (pteroilmonoglutaminsav, (6S)-5 metiltetrahidrofolsav, glükózamin só formájában), D-biotin, kolekalciferol, cianokobalamin.

Megvásárolható a recepción!

EndoCare Intézet

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

TÁVKONZULTÁCIÓ

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás) ad lehetőséget.

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +