Ön cukorbeteg! Van már szövődménye?

Ön cukorbeteg! Van már szövődménye?

Időben felismert és kezelt cukorbetegség esetén az összes szövődmény megelőzhető! A cukorbetegség károsíthatja a szívet, az ereket. Különösen kifejezett ez a szemben és a vesében. Ha Ön cukorbeteg és koleszterinszintje is magas, akkor szívbetegségének kockázata még nagyobb.

Diabetológiai – kardiológiai szakrendelés Óbudán

A cukorbetegség korunk egyik leggyakoribb népbetegsége.

Hazánkban a jelenleg ismert cukorbetegek száma közel fél millió. A nem időben, vagy nem megfelelően kezelt cukorbetegség számos súlyos szövődménnyel járhat, mint a szembetegségek, szív- és érrendszeri panaszok, idegrendszeri károsodás, fekélyek, tályogok kialakulása. A cukorbetegségben a szervezet nem képes elég inzulin termelésére, vagy nem képes az inzulin megfelelő felhasználására. Mindez azt eredményezi, hogy a cukor a vérben marad, a vércukor emelkedik.  Ez a szív és- érbetegség kockázatát fokozhatja.
Mindez rendszeres szűréssel és tudatos életvitellel elkerülhető.

Kinek ajánljuk diabetológiai  – kardiológiai szakrendelésünket?

  • Akinek ismert cukorbetegsége van
  • Akinek a családjában előfordult cukorbetegség
  • Annak, aki magas vérnyomásos betegségben szenved
  • Annak, aki túlsúlyos
  • Azoknak az anyukáknak, akik 4000g súlynál nagyobb gyermeket szültek, vagy terhességük alatt cukorbetegek voltak
  • Illetve ha már elmúlt 50 éves

Ne fordítsunk hátat a cukorbetegségnek! Vegyen részt diabetológiai rizikófelmérésünkön, vagy kezelje cukorbetegségét szakorvos segítségével, kiegészítve a szükséges kardiológiai vizsgálatokkal exkluzív környezetben, sorban állás és várakozás nélkül.

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

TÁVKONZULTÁCIÓ

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás) ad lehetőséget.

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +