Online- és távkonzultáció

Online- és távkonzultáció

Kérdések és válaszok

Kedves Pácienseink!

Az elmúlt napokban a belgyógyász-endokrinológiai rendelésünkre bevezetett online – és távkonzultáció kapcsán számos kérdés vetődött fel, amely kérdésekre igyekszünk válaszolni most. Tekintsük ezt az anyagot az online rendeléseink „kisokosának”. Bármi kérdés adódik még a gyakorlatban, bátran tegyék fel nekünk, igyekszünk ezt a kérdés – válasz cikket frissíteni, hogy a megfelelő információk mindig megtalálhatóak legyenek.

Menjünk tehát sorban:

 • Friss hír: Rendelőnkben a járvány ideje alatt (visszavonásig), személyes orvos – beteg találkozóra egyelőre két orvosunkkal van lehetőség: Dr Blaskó Ervin nőgyógyász-endokrinológusunk (szerdánként) és Dr. Szakács Zoltán nőgyógyász, meddőségi specialistánk (csütörtökönként) rendel a Bokor utcai rendelőben. Bejelentkezés az online időpontfoglaló felületen.
 • LABORVIZSGÁLATOKRA április közepétől minden héten hétfő, kedd, szerdai napokon reggel 7:00-10:00 ig van lehetőség, a csütörtöki napok maradnak kifejezetten a kismamáknak!
 • Belgyógyász – endokrinológusainkhoz Zoom Video/ online konzultáció lehetősége: egyelőre a technikai akadályok miatt csak az első vizites pácienseinknek, illetve azon pácienseknek érhető el, akiknél nem elég csak a távkonzultáció. Ezt a beérkezett leletek alapján mindig a kezelőorvos határozza meg! A Zoom Videón keresztül zajló konzultáció menetéről ITT írtunk.
 • Az első vizit költsége minden esetben: belgyógyászoknál 20.000 Ft, endokrinológusoknál 25.000 Ft.
 • A személyes kontrollt kiváltó online konzultáció díja egységesen 18.000 Ft.
 • Ha a kezelőorvos úgy ítéli meg, hogy a beteg érdekében az e-mailes válasz nem elegendő, akkor Zoom Videó online konzultáció kezdeményezését javasolja, amelyet recepciós kollégánk koordinál. Köszönjük előre is a rugalmasságukat, megértésüket.
 • A küldött leletek esetén a Távkonzultáció díja 10.000 Ft. Ha a laborvizsgálat az EndoCare-ben készült, a díj 8000 Ft.
 • Receptek postázása: hetente 2 alkalommal adjuk postára az elkészült recepteket. Szíves megértésüket előre is köszönjük!
 • Intézményünkben a dietetikai tanácsadás is távkonzultációban történik. Az első online konzultáció minden esetben Zoom Videó bevonásával történik, amelyet Ön kezdeményezhet, a befoglalt időpontja előtt pár nappal honlapunk távkonzultációs felületén. Kérjük, a távkonzultációs felületen keresztül küldjön 3-5 napig vezetett táplálkozási naplót, a leleteit valamint az orvos által írt ambuláns lapot. Kérjük, a felületen a megfelelő rubrikában jelezze, melyik dietetikusunkhoz és mikorra van időpontja.
 • A dietetikai kontroll e-mailes formában történik, amennyiben a dietetikus úgy látja, hogy az e-mail váltás nem elégséges, a pácienssel egyeztetve a kontroll Zoom Videó konzultációban is történhet.
 • Labor vizsgálatok: amíg nincs kihirdetve kijárási tilalom, hétfőn azon pácienseinknek tudjuk biztosítani, akik nem várandósak. A csütörtöki napokon viszont csak a kismamákat fogadjuk! Reggel 07:00 – délelőtt 10.00-ig.
  Ezen a napon, csütörtök délelőtt, végezzük az ultrahang vizsgálatokat is kizárólag kismamáink részére!

Terheléses cukorvizsgálatokat egyelőre nem végzünk, helyette éhgyomri vércukor, inzulin és a Hb1Ac vizsgálatokat végezzük orvosaink beleegyezésével.

Egyelőre a sürgős ellátásra szoruló nőgyógyászati pácienseket és a kismamákat Dr. Szakács Zoltán fogadja csütörtökönként.

 • A júniusi kontrollos időpontokat április 9-én 10:00 órától lehet foglalni.
 • Az első vizites időpontokat 20-án 10:00 órakor tesszük elérhetővé.

Tisztelt Pácienseink!

Mindaddig, amíg más hatályos rendelkezés nem lép életbe, a személyes megjelenés helyett az online – és távkonzultáció lehetőségét használva folynak az ellátások.

Minden változásról azonnal küldjük az értesítést minden páciensünk számára.

Együttműködésüket és bizalmukat továbbra is tisztelettel köszönjük!

Vigyázzunk egymásra!

#maradjotthon!

Endocare Intézet

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

TÁVKONZULTÁCIÓ

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás) ad lehetőséget.

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +