Receptigény

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

A receptek 7 napon belül kerülnek elkészítésre, átvételük történhet személyesen intézetünkben, vagy kérésre postán juttatjuk el páciensünknek.

A receptírás aktuális árát árjegyzékünk tartalmazza, befizetése történhet átutalással, illetve személyesen a recepción. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a hatályos jogszabályok szerint, a postai úton igényelt recepteket csak ajánlva tudjuk feladni az Önök számára!

Fel kívánjuk hívni ugyanakkor a figyelmüket arra is, hogy a hatályos jogszabályi rendelkezések szerint ha az elkészült recepteket nem személyesen veszik át recepciónkon, hanem az Önök által megbízott családtag érkezik hozzánk, a receptet csak a páciensünk által aláírt MEGHATALMAZÁS ellenében adhatjuk ki harmadik személynek. Ezért kérjük, a receptért érkező családtag ezt a meghatalmazást feltétlenül hozza magával! Megértésüket köszönjük!

MEGHATALMAZÁS LETÖLTÉSE:

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

TÁVKONZULTÁCIÓ

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás) ad lehetőséget.

Tovább +