Endokrinológia:

Hormonrendszerünk a szervezetünk egyik legbonyolultabban működő rendszere. Az anyagcsrénkért és a reprodukcióért felelős rendszereink apró problémái is változást eredményezhetnek, állapot romlást idézhetnek elő. Endokrinológusaink kiemelt szakértelemmel kezelik a belső elválasztású mirigyek – agyalapi mirigy, pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy, hasnyálmirigy, mellékvese, petefészkek és a herék – betegségeit. Kiemelt gondozási területünk a reprodukciós endokrinológia, melynek keretében átfogó vizsgálatot és kezelést biztosítunk a gyermekre vágyó párok számára.

Belgyógyászat:

Összefogja szervezetünk működését és a benne felmerülő betegségeket.
Intézetünkben kiemelten foglalkozunk a korai szénhidrát-anyagcsere zavarok (inzulinrezisztencia), prediabétesz, inzulinrezisztencia okozta cikluszavarok (PCOS = PCO szindróma), teherbeesési nehezítettség, vetélés, hízékonyság, túlsúly, fogyási képtelenség vagy kóros soványság, cukorbetegség (diabétesz), terhességi cukorbetegség, metabolikus szindróma, vércukor-ingadozások (hypoglikémia) okozta rosszullétek, és a cikluszavarok okának felderítése mellett természetesen az endokrin rendszerünk teljes spektrumával is.

Diabetológia:

A cukorháztartás zavaraival, illetve a cukorbetegség megelőzésével, valamint a már esetlegesen kialakult cukorbetegség kezelésével a szövődmények kialakulásának megelőzésével, illetve annak mérséklésével foglalkozik.

Dr. Tűű László


Belgyógyász-Endokrinológus

Dr. Major Judit


Belgyógyász-Endokrinológus

Dr. Nas Katalin


Belgyógyász-Endokrinológus

Dr. Nagy Zoltán


Belgyógyász

Dr. Rákossy Wanda


Belgyógyász-Nephrológus

Dr. Sipos Anikó


Belgyógyász - Diabetológus