Dr. Tűű László

Dr. Tűű László vezetésével alapított EndoCare Intézet 2017-ben nyitotta meg kapuit, hogy gondoskodó, alapos és megbízható orvosi kezelést biztosítson az Intézethez forduló pácienseknek.

Elhivatott orvosaink és dietetikusaink az inzulinrezisztencia, a PCO szindróma, a reproduktív endokrinológia kutatásában és kezelésében évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Munkacsoportunk folyamatos kutatásokkal és a nemzetközi eredmények figyelésével biztosítja a kezelési protokollok magas színvonalát és az egyénre szabott optimális kezelési módok megválasztását.

Orvos csapatunk Dr. Tűű László endokrinológus vezetésével olyan komplex kezelési rendszert dolgozott ki, mely kiemelkedő eredményekkel bír. Számunkra fontos, hogy megfelelő időt fordítsunk pácienseinkre, ezáltal valós képet kaphassunk állapotukról, illetve szakmacsoportunk segítségével teljes körű vizsgálatot tudjunk biztosítani számukra. Munkatársaink között rendszeresen szakmai kommunikáció zajlik, mely lehetővé teszi a személyre szabott és alapos orvosi ellátást.

Céljaink között szerepel még, hogy az általunk összegyűjtött tudás és tapasztalat minél szélesebb orvosi nyilvánosság előtt ismertté váljon, ezért rendszeres továbbképzések szervezésével járulunk hozzá érdeklődő kollégáink ismereteinek bővítéséhez.