Nőgyógyászati ultrahang

Az általános nőgyógyászati ultrahang vizsgálaton a méh és a petefészkek állapotáról kaphatunk információkat. A cikluskövetés során a méhnyálkahártya változásait, a petesejtek érését és az esetleges ovulaciót követhetjük nyomon egy cikluson belül. Mind a nőgyógyászati ultrahang, mind a cikluskövetés segítheti az endokrinológus munkáját, hiszen fontos információkat adhat a tervezett kezelésre vonatkozóan

Genetikai ultrahang

A várandósság során 3 alkalommal ( 12-13. héten; 18-22. héten; 30-32. héten) vesznek részt a kismamák kötelező genetikai ultrahang vizsgálaton. Ezek során a magzat fejlődésének követése mellet az esetleges fejlődési rendellenességek is kiszűrhetők.

Babamozi

A babamozit azoknak ajánljuk, akik a kötelező ultrahang vizsgálatokon kívül is szeretnének bekukkantani a pocakba és megcsodálni az ott fejlődő magzatot.

Modern ultrahanggépünk segítségével a fejlődő baba részletesen megfigyelhető – arcvonásai, mimikája, mozgása kitűnően láthatók. A legideálisabb időszak a babamozira a várandósság 26. hetét követően van.

Nagy Tímea


Szonográfus