Az utóbbi időben többen nem jelentek meg a bejelentett időpontjukban és ezt előre nem jelezték felénk, így az időpontra várakozók részére nem tudtuk azt elérhetővé tenni az online felületünkön, ezért a következő intézkedést hoztuk: aki nem jelzi legkésőbb 24 órával előbb a távolmaradását, a következő alkalommal a konzultációs díj mellé készenléti díjat is felszámolunk, ami a mindenkori távkonzultáció összege.

Intézményünkben 2 hónapos előjegyzéssel dolgozunk. Az időpontokat minden hónap 10-én 10 órakor nyitjuk, ha 10-e hétvégére esik, előtte lévő munkanapon nyílnak és az online felületen tud bejelentkezni.

Ha lemaradt az időpontfoglalásról érdemes időnként ránézni az online felületre, mert a lemondott időpontok láthatóvá és foglalhatóvá válnak, így közelebbi időpont is foglalható.

Kezelési protokollunk és a kezelések minőségének biztosítása érdekében azon páciensek, akik nem voltak 1 éven belül személyes konzultáción, és nem volt ez idő alatt videó konzultációja sem, első vizites díjat számolunk fel.

Amennyiben két éven belül nem történt személyes, vagy videókonzultáció, kérjük, első vizites időpontot foglaljanak.