Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

A receptek 7 munkanapon belül kerülnek elkészítésre, melyet automatikusan az EESZT felhő rendszerébe küldünk – így receptek felírása után kiválthatóak a gyógyszerek.

Amennyiben papíralapú receptet igényelne, válassza a postázás menüpontot.

A receptírás aktuális árát árjegyzékünk tartalmazza, befizetése történhet átutalással, illetve személyesen a recepción. A hatályos jogszabályok szerint, a postai úton igényelt recepteket csak ajánlva tudjuk feladni az Önök számára!

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a hatályos jogszabályi rendelkezések szerint ha az elkészült recepteket nem személyesen veszik át recepciónkon, hanem az Önök által megbízott családtag érkezik hozzánk, a receptet csak a páciensünk által aláírt MEGHATALMAZÁS ellenében adhatjuk ki harmadik személynek. Ezért kérjük, a receptért érkező családtag ezt a meghatalmazást feltétlenül hozza magával!

Megértésüket köszönjük!

Meghatalmazás letöltése

Sürgősségi receptfelírás

Lehetőség van gondozott pácienseink számára sürgősségi receptfelírást kérni, amennyiben a receptigény szerda 12 óráig beérkezik, a kiküldött díjbekérő csütörtök 12 óráig rendezésre kerül és a befizetés igazolását is visszaküldi. A receptfelírás költsége ebben az esetben 8000 Ft. A receptet, a fizetéstől számított 24 órán belül írja fel az orvos.