Távkonzultáció

TÁVKONZULTÁCIÓ

távkonzultáció

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás), illetve külföldön élő pácienseink gondozására ad lehetőséget. Távkonzultációban történik például a terhességi anyagcsere vizsgálatok gyors kiértékelése, a pajzsmirigy hormon pótlás vagy pajzsmirigy túlműködés gyógyszeres kezelésének beállítása. A távkonzultáció emailben kezdeményezhető, mód van leletek csatolására. A választ az Endocare Intézet 7 munkanapon belül, várandósság esetén, illetve egyéb sürgős esetben 3 munkanapon belül elektronikus levélben küldi.  A távkonzultáció csak vis maior esetén, illetve a kezelőorvos javaslata alapján válthat ki személyes kontrollt.

A távkonzultáció fizetős szolgáltatás, a díj átutalása után továbbítják munkatársaink a dokumentumokat a kezelőorvos felé.  Mivel akár egy kérdés is a dokumentáció, korábbi leletek áttekintését teszi szükségessé, így a szolgáltatás ez esetben is díjköteles!  Asszisztens kollégáinknak nincs jogosítványuk méltányossági kérdésekben dönteni így ez irányú kérésekkel kérjük ne keressék őket. Amennyiben a díjmentességi igény jogos, a befizetett összeget visszatérítjük, de erre csak a vezetőség döntése alapján van mód.

Speciális esetekben (gyógyszermellékhatás, rosszullét, terhesség felismerése, vetélés, a távkonzultációs válasz pontosítására vonatkozó kérdés) esetén díjmentes konzultáció történik, szükség esetén soron kívül.

Rendszeres távkonzultációk esetén (pl. cukorbeteg kismamák gondozása, koraterhességi progeszteron pótlás, diabéteszes beteg vércukor beállítása, inzulinkezelés módosítása) szükség lehet gyakoribb kommunikációra. Ez esetben csak havonta 1 távkonzultáció kerül kiszámlázásra.

A távkonzultáció aktuális árát árjegyzékünk tartalmazza, befizetése történhet átutalással, illetve személyesen a recepción.

A távkonzultáció árából kedvezményt adunk azon pácienseinknek, akik a szükséges laborvizsgálatokat az Endocare Intézetben végeztetik el.

  • Húzza a fájlt ide, vagy
    Engedélyezett fájl típusok: jpg, png, pdf, doc, docx.
  • Az EndoCARE Intézet eleget tesz és megfelel a Magyarország Alaptörvényében, az EU 679/2016 az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletében (GDPR), a 2011. évi CXII. törvényben (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) valamint az 1992. évi LXIII. törvényben (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) foglalt adatkezelési, adat-felhasználási kötelezettségeknek.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +