Távkonzultáció

TÁVKONZULTÁCIÓ

távkonzultáció

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, amely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából számottevő módosulás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás), illetve külföldön élő pácienseink gondozására ad lehetőséget. Távkonzultációban történik például a terhességi anyagcsere vizsgálatok gyors kiértékelése, a pajzsmirigy hormon pótlás vagy pajzsmirigy túlműködés gyógyszeres kezelésének beállítása. A távkonzultációt mindig a kezelőorvos indikálja, kivéve panasz vagy várandóság esetén. Az említett helyzetekben e-mail segítségével kezdeményezhető távkonzultáció pácienseink által is, amelynek során mód nyílik a leletek csatolására. A választ az Endocare Intézet 7 munkanapon belül, várandósság esetén, illetve egyéb sürgős esetben 3 munkanapon belül elektronikus levélben küldi.  A távkonzultáció csak vis maior esetén, illetve a kezelőorvos javaslata alapján válthat ki személyes kontrollt.

A távkonzultáció fizetős szolgáltatás, a díj átutalása után továbbítják munkatársaink a dokumentumokat a kezelőorvos felé.  Mivel akár egy kérdés is a dokumentáció, korábbi leletek áttekintését teszi szükségessé, így a szolgáltatás ez esetben is díjköteles!  Asszisztens kollégáinknak nincs jogosítványuk méltányossági kérdésekben dönteni így ez irányú kérésekkel kérjük ne keressék őket. Amennyiben a díjmentességi igény jogos, a befizetett összeget visszatérítjük, de erre csak a vezetőség döntése alapján van mód.

Speciális esetekben (gyógyszermellékhatás, rosszullét, terhesség felismerése, vetélés, a távkonzultációs válasz pontosítására vonatkozó kérdés) esetén díjmentes konzultáció történik, szükség esetén soron kívül. Ha azonban a várandóság tényének jelzésekor a kezelőorvosa által végeztetett vizsgálatok leleteit is küldi számunkra leletértékelésre, akkor a leletek elemzése távkonzultációs díj ellenében történik.

Rendszeres távkonzultációk esetén (pl. cukorbeteg kismamák gondozása, koraterhességi progeszteron pótlás, diabéteszes beteg vércukor beállítása, inzulinkezelés módosítása) szükség lehet gyakoribb kommunikációra. Ez esetben csak havonta 1 távkonzultáció kerül kiszámlázásra.

A távkonzultáció aktuális árát árjegyzékünk tartalmazza, befizetése történhet átutalással, illetve személyesen a recepción.

A távkonzultáció árából kedvezményt adunk azon pácienseinknek, akik a szükséges laborvizsgálatokat az Endocare Intézetben végeztetik el.

  • Húzza a fájlt ide, vagy
    Engedélyezett fájl típusok: jpg, png, pdf, doc, docx.
  • Az EndoCARE Intézet eleget tesz és megfelel a Magyarország Alaptörvényében, az EU 679/2016 az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletében (GDPR), a 2011. évi CXII. törvényben (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról) valamint az 1992. évi LXIII. törvényben (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) foglalt adatkezelési, adat-felhasználási kötelezettségeknek.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +