Online bejelentkezés

FONTOS INFORMÁCIÓ!

Tisztelt Páciensünk!

Tájékoztatjuk, hogy a koronavírus járvány miatt kizárólag egészséges pácienseket fogadhatunk. Ha láza, légszomja van, köhög, vagy az elmúlt 2 hétben sárga vagy piros jelzésű országból jött, vagy vélhetően érintkezett fertőzöttel, kizárólag 5 napon belül 48 órás különbséggel levett 2 negatív koronavírus teszt igazolással fogadhatjuk.

A távolságtartás miatt korlátoznunk kell a várakozók számát, ezért kérjük türelmüket a bejelentkezésnél.

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK A COVID-19 KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATBAN >>>

TAJ SZÁM RÖGZÍTÉSE

Tisztelt Páciensünk!

Jogszabályi előírásoknak megfelelően, minden páciensünk esetében az ellátás megkezdésekor kötelező a TAJ szám rögzítése, amely az EESZT-be kerül beküldésre. Ennek az érvényességét Intézetünk nem ellenőrzi. Ha az adataihoz való hozzáférést szeretné korlátozni, lehetősége van rá saját ügyfélkapuján. Külföldi páciens esetén, aki nem rendelkezik TAJ számmal, a külföldi okmány száma kerül rögzítésre.

Szíves megértésüket köszönjük!

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az előjegyzési felület eléréséhez kattintson az Online bejelentkezés gombra, ahol az időpont foglaláshoz első alkalommal regisztráció szükséges. Az időpontfoglalást követően a megadott email címre pár percen belül email értesítéssel jelezzük az előjegyzés sikerességét, továbbá a fiókon belül is megtekinthetők a foglalt időpontok. Fontos, hogy az online fiókhoz tartozó személyazonosságot az ügyfélszolgálaton egyeztetni kell, addig csak 3 előjegyzési időpont foglalható, továbbá az ellátás dokumentumai és a számlák online nem elérhetők. Intézetünk két hónapos előjegyzésben dolgozik.

FIGYELEM!
RENDELÉSEINK ELSŐ VIZIT ÉS KONTROLL IDŐPONTJAI EGYSÉGESEN MINDEN HÓNAP 10-ÉN 10 ÓRAKOR NYÍLNAK MEG – AMENNYIBEN 10-E HÉTVÉGÉRE ESIK, AZ AZT MEGELŐZŐ MUNKANAPON NYITJUK AZ ELŐJEGYZÉST.

Azon pácienseink, akik nem jelentkeztek 2 éven belül ellátásra, csak első vizites időpontra jelentkezhetnek ismét.

Az EndoCARE Intézet eleget tesz és megfelel a Magyarország Alaptörvényében, az EU 679/2016 az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletében (GDPR), a 2011. évi CXII. törvényben (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról ) valamint az 1992. évi LXIII. törvényben (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) foglalt adatkezelési, adat-felhasználási kötelezettségeknek.

Az utóbbi időben többször előfordult, hogy a foglalt időpontok ellenére hiába vártuk a betegeket az adott rendelésekre. Mivel ezt előre nem jelezték felénk, így az időpontra várakozók részére nem tudtuk a lehetőségeket elérhetővé tenni az online felületünkön. Ezért tisztelettel kérjük, hogy a foglalt időpontot legalább egy nappal (24 órával) előbb legyenek kedvesek lemondani! Ennek elmaradása esetén – kivéve vis maior – a következő alkalommal a konzultációs díj mellé készenléti díjat is felszámolunk, ami a mindenkori távkonzultációs díj összege.

Szíves megértésüket köszönjük!

Online bejelentkezés