Online bejelentkezés

FONTOS INFORMÁCIÓ!

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatásul írjuk, hogy 2019. szeptember 1-jétől a vizitek árai változnak, melyet az alábbi táblázat tartalmaz:

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Köszöntjük Online foglalási felületünkön, mely nem csak a szabad időpontok megtekintésére, hanem foglalásának jelzésére is szolgál.

Miután kiválasztotta az Önnek megfelelő időpontot, írja be személyes adatait és küldje el felénk foglalási kérését.
Kollegáink 2 munkanapon belül feldolgozzák azt és egy megerősítő SMS üzenettel jelzik vissza az előjegyzés sikerességét. A foglalási igények feldolgozása minden hétköznap 8 és 16 óra között történik. Intézetünk két hónapos előjegyzésben dolgozik.

FIGYELEM! AZ ELSŐVIZITES, VALAMINT A KONTROLLOS BETEGEINK SZÁMÁRA KÜLÖN NAPOKON NYÍLNAK MEG A SORON KÖVETKEZŐ HÓNAP SZABAD IDŐPONTJAI! KÉRJÜK, MIELŐTT IDŐPONTOT FOGLALNÁNAK, FELTÉTLENÜL OLVASSÁK EL A RÉSZLETEKET AZ ALÁBBI LINK MEGNYITÁSÁVAL: RÉSZLETEK

Az EndoCARE Intézet eleget tesz és megfelel a Magyarország Alaptörvényében, az EU 679/2016 az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletében (GDPR), a 2011. évi CXII. törvényben (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról ) valamint az 1992. évi LXIII. törvényben (a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról) foglalt adatkezelési, adat-felhasználási kötelezettségeknek.

Az utóbbi időben többször előfordult, hogy a foglalt időpontok ellenére hiába vártuk a betegeket az adott rendelésekre. Mivel ezt előre nem jelezték felénk, így az időpontra várakozók részére nem tudtuk a lehetőségeket elérhetővé tenni az online felületünkön. Ezért tisztelettel kérjük, hogy a foglalt időpontot legalább egy nappal (24 órával) előbb legyenek kedvesek lemondani! Ennek elmaradása esetén – kivéve vis maior – a következő alkalommal a konzultációs díj mellé készenléti díjat is felszámolunk, ami a mindenkori távkonzultációs díj összege.

Szíves megértésüket köszönjük!