Adatvédelmi nyilatkozat

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

Üdvözöljük a www.endocare.hu oldalain!

Ennek az oldalnak a tulajdonosa az EndoCare Endokrinológiai Központ (a továbbiakban: EndoCare). Az Adatvédelmi Irányelv célja, hogy tájékoztassa Önt a honlap látogatása során, az oldalon elérhető információk gyűjtésével, felhasználásával és közzétételével kapcsolatos gyakorlatról. Kérjük, olvassa el figyelmesen az Adatvédelmi Irányelveket a weboldal használata előtt, illetve mielőtt bármilyen információt továbbítana az oldalakra.

A honlap látogatásával, használatával, illetve az oldalon történő információ közlésével Ön egyúttal tudomásul veszi, hogy a honlapon megjelenített információink igénybevételekor aláveti magát a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvényi és egyéb vonatkozó szabályozásnak, és egyben fenntartás nélkül elfogadja a nyilatkozatokban rögzített feltételeket.

Ezen a weboldalon aktív információgyűjtés történik a látogatókról, bizonyos kérdések feltevésével, illetve e-mailen és/vagy kérdőíven keresztül történő kapcsolatfelvétel lehetőségének biztosításával. Egyes továbbított információk az adott személlyel azonosíthatóak lehetnek (azaz olyan információ lehet, ami kizárólag Önnel hozható kapcsolatba, mint például a teljes neve vagy az e-mail címe).

Az oldal egyes részei a személyazonosításhoz szükséges információkat igényelhetnek, annak érdekében, hogy elérhetővé váljanak az oldal bizonyos szolgáltatásai (például: bejelentkezés rendelésre, feliratkozás hírlevélre), illetve, hogy részt vehessenek valamilyen tevékenységben (például: sorsolások vagy egyéb promóciók). Tájékoztatást kapnak arról is, hogy mely információk megadása feltétlenül szükséges, és melyek azok, amelyek csak opcionálisak.

A weboldal látogatásakor automatikusan bizonyos anonim, azaz nem azonosítható információk beszerezhetők különböző technikák (mint „cookie”-k, „internet tag”-ek, „web beacon”-ok, vagy úgynevezett „navigational data” file-ok) alkalmazásával. Az internetes böngésző automatikusan továbbít erre az oldalra bizonyos anonim információkat, mint például annak a weboldalnak a címe, ahonnan a mi oldalunkra érkezett, a gépének az Internet Protokoll (IP) címe, illetve a böngésző és operációs rendszer típusa. Ez az oldal gyűjthet anonim információkat a számítógépéről a cookie file- okon, Internet tag-eken vagy web beacon-kon keresztül. A böngészőben Ön beállíthatja, hogy webes keresője elfogadjon minden cookie file-t, értesítést küldjön, ha egy cookie elküldésre kerül a gépére vagy ki is kapcsolhatja a cookie file-okat, de ebben az esetben bizonyos szolgáltatások elképzelhető, hogy nem fognak működni.

Ez az oldal felhasználhatja és összesítheti ezeket az automatikusan gyűjtött nem azonosítható adatokat, az oldal látogatóinak nyújtott szolgáltatás javítása érdekében, hogy a preferenciák alapján formáljuk az oldalt, összesítsük és analizáljuk a statisztikákat és trendeket, és az Önök hasznára fejlesszük oldalunkat. Az EndoCarea szolgáltatásai során, illetve az oldal más részein gyűjtött személyes adatokat semmilyen módon nem kapcsolja össze az általa kezelt egyéb személyes adatokkal az Ön hozzájárulása nélkül.

Az EndoCare az adatok felhasználása során a vonatkozó hatályos jogszabályok szerint, így különösen az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) rendelkezései szerint jár el.

Az EndoCare az Ön személyes adatait kizárólag azon időtartamig őrzi, kezeli, tárolja, amíg az megfelel a hivatkozott jogszabályi előírásoknak. Az adatkezelés során az Ön által önként szolgáltatott adatokhoz kizárólag az EndoCare alkalmazottai férhetnek hozzá, akiknek az munkaköri kötelezettsége. Az EndoCare az Ön személyes adatait — az adatvédelmi szabályokban biztosított kivételektől eltekintve — nem hozza harmadik, illetéktelen személy tudomására, míg az egyéb személyesnek nem minősülő adatait szabadon használhatja fel.

Ön jogosult arra, hogy személyes adatait frissítse, módosítsa, illetve kérje adatai törlését, melyhez a technikai lehetőséget az EndoCare a honlapon található iránymutatás szerint biztosítja. Ez az oldal tartalmazhat olyan kapcsolódási lehetőségeket (linkeket), amelyek más szolgáltatók oldalaira vezethetnek, ahol az itt ismertetett Adatvédelmi Irányelvek már nem érvényesek. Ezért kérjük, olvassa el mindig az Ön által meglátogatott oldal adatvédelmi irányelveit.

Az oldal használatára egyebekben a Jogi Nyilatkozat vonatkozik.

Ha bármilyen kérdése, észrevétele van az Adatvédelmi Irányelvünkkel, az oldalon található információkkal, vagy az Ön által megadott személyes adatokkal kapcsolatosan, illetve úgy dönt, hogy a továbbiakban nem kíván kapcsolatba lépni velünk, úgy kérjük, jelezze felénk az alábbi címek valamelyikén:

Levélben: 1037 Budapest, Bokor u. 17-21.
E-mailben: info@endocare.hu

Az Endocare fenntartja a jogot, hogy az Adatvédelmi Irányelveket egyoldalúan, előzetes általános értesítés nélkül módosítsa, a módosítást követő hatállyal, melyet jelen oldalon közzéteszünk. Az adott adat rendelkezésre bocsátásával Ön kijelenti, hogy a jelen Adatvédelmi Irányelvek az adat rendelkezésre bocsátásának időpontjában hatályos változatát megismerte és kifejezetten elfogadja.

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

TÁVKONZULTÁCIÓ

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás) ad lehetőséget.

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +