BABAMOZI 4D-ben az Endocare-ben!

BABAMOZI 4D-ben az Endocare-ben!

Új ultrahang készülék érkezett az Endocare Intézetbe, amelynek segítségével 4D-ben nézhetjük az anyaméhben fejlődő babáinkat.

Az új orvosi diagnosztikai eszköz lényegesen részletgazdagabb képet ad a fejlődő babáról. A babamozit a jobban látható részletek miatt érdemesebb a 26-dik héttől elkészíttetni. Az ultrahang segítségével ekkor már megfigyelhetjük a baba arcvonásait – vajon kire hasonlít?:)-, a pici arcának mimikáit, a végtagok mozgását, s a szonográfus igen nagy pontossággal meg tudja mérni a fejlődő magzat súlyát is.
Újdonság, hogy a felvétel (videó) rögzítését közvetlenül pendrive-ra vehetjük, és az is, hogy a babáról készült képet színesben is kinyomtathatjuk! Az elkészült képet már el is helyezhetjük a babanapló, vagy a családi album első oldalánJ

Babamozi időpontok augusztusban:

  • augusztus 16. péntek 08:00-13.00 –ig
  • augusztus 23. péntek 08:00 – 13:00 –ig
  • augusztus 30. péntek 08:00 – 13.00 –ig.

Az ultrahang készülékbe behelyezhető az otthonról hozott pendrive is (legalább 1 gigás eszköz szükséges a nagyméretű fájl miatt), de kérésre mi is szívesen biztosítunk minden anyukának saját, külön erre a célra előkészített, megfelelő méretű pendrive-ot. (Ára: 2000 Ft.)

Szonográfuns specialistánk: Nagy Tímea

A babamozi időtartama kb. fél óra, az ultrahang vizsgálat ára: 20.000 Ft.

A babamozi élményt ad, azonban nem helyettesíti a terhesség alatt a szakmai protokollnak megfelelő UH vizsgálatokat, így a genetikai ultrahang vizsgálatot sem!

A megörökített videó és képfelvétel nem minősül orvosi diagnózisnak.

Szeretettel várjuk a kismamákat!

Endocare Intézet

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

TÁVKONZULTÁCIÓ

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás) ad lehetőséget.

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +