Figyelem! Online (video) rendelések március 17-től

Figyelem! Online (video) rendelések március 17-től

Kedves Pácienseink!

A koronavírus okozta járványügyi helyzet miatt Intézetünk néhány napon belül bevezeti az online (video) konzultáció lehetőségét.

Az orvos-beteg találkozót a következő időszakban a járványügyi helyzetre tekintettel intézetünkben is szükségszerű minimalizálni. Sürgős, életveszélyes, vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében tett életmentő ellátást rendelőnk az egészségügyi profiljánál fogva nem végez. Azonban kezelt betegeink folyamatos ellátása érdekében, a megfelelő gyógyszer lehetősége illetve az egyes betegségek szükséges kontrollálása, valamint az első vizites betege ellátása végett új, online (video) térben zajló orvosi konzultáció kialakítását kezdtük el.

Ennek megfelelően 2020.03.17-től a belgyógyászati, endokrinológiai és dietetikai kontrollos viziteket távkonzultációban tartjuk meg, amely azt jelenti, hogy a távkonzultációt a kontrollos páciensnek szükséges kezdeményeznie a honlapon, amely távkonzultáció a már ismert, régen alkalmazott szabályok szerint működik.

Az első vizites páciensek számára az online (video) vizitet a Zoom Video programjának segítségével tartjuk meg ugyancsak belgyógyászati, endokrinológiai és dietetikai szakrendeléseinken. (A használathoz a tájékoztató leírást a napokban tesszük közzé weboldalunkon!)

Az online videó konzultáció megvalósulásához az szükséges, hogy első vizites pácienseink első lépésként elküldjék a távkonzultáció rendszerén keresztül a leleteiket (ennek menete és díja a weboldalunkon megtalálható), recepciós kollégánk pedig összeköti az adott időpontban pácienseinket és orvosainkat.

Figyelem! Változnak a laborvizsgálatok időpontjai is!

Labor vizsgálatokat kizárólag a hétfői napon 07-től 10:00-ig végzünk, kivéve a terheléseses cukorvizsgálatot, amelyet nem végzünk ebben az időszakban!

Kismamáink kijelölt laborvizsgálati napja a továbbiakban a csütörtökön 07:00 -11.00-ig.

Ezen a napon, csütörtök délelőtt, végezzük az ultrahang vizsgálatokat is kizárólag kismamáink részére!

RECEPTÍRÁS!

A receptfelírást a honlapon lehet kezdeményezni és mielőbb postázzuk.

Együttműködésüket előre is megköszönve írjuk, hogy a részleteket hamarosan közzétesszük weboldaunkon illetve minden online felületünkön (Facebook YouTube, Instagram), hogy a szolgáltatás igénybe vétele zavartalanul megkezdődhessen.

EndoCare Intézet

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

TÁVKONZULTÁCIÓ

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás) ad lehetőséget.

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +