Itt a 30 napos diétás napló

Itt a 30 napos diétás napló

Vártuk, úgyhogy elkészült. Nemrég érkezett meg a nyomdából a 30 napot felölelő táplálkozási naplónk, amely nemcsak abban segít, hogy pontosan nyomon követhessük a diétánkat – különösen annak kezdetén –, de abban is, hogy grammra visszakereshessük mi magunk, a dietetikusunk, sőt a kezelőorvosunk is -, hogy vajon mely napokon étkeztünk a számunkra legideálisabban, és melyik étkezéskor elfogyasztott étel számít az értékeinket megborító „bűnös” szénhidrátnak. Elegendő volt –e az elfogyasztott szénhidrát mennyisége, vagy esetleg kevés?

A napló valójában bennünket segít – hiszen olyan nehéz észben tartani a tegnapelőtti uzsonnátJ. Emlékeinkből azt is nehéz visszakeresni, hogy pontosan mennyit fogyasztottunk abból az ételből, amelyről azt hittük, kisebb a szénhidrát tartalma – mégis megéreztünk.  (A szédelgéseink sajnos sosem csapnak be).

A dietetikus, a napló áttekintésekor könnyebben kap átfogó képet az étkezési és az életünkhöz tartozó szokásainkról, életritmusunkról. Így könnyebben igazítja hozzánk – a személyre szabott – kifejezettem ezen életritmus köré építhető diétánkat.

Az sem gond, ha az első napokban nem tudjuk a pontos mennyiségeket grammra megjelölni. Ahogy telnek a napok és használjuk a konyhai mérleget a száraz – még nyers, vagy meg nem főzött – alapanyagok mérésére, egyre pontosabbá válik az adagok kimérése – így a diéta is. Könnyebben és tudatosabban tarthatjuk az összeállított, időhöz kötött diétánkat egészen addig, amíg már szinte „érzésből” tudjuk, miből, mennyit érdemes kivennünk a tálból a családi ebédnélJ De azért az még odébb lesz…

A 30 napos táplálkozási napló ára 2000 Ft, amelyet dietetikusunktól is kérhetünk és a recepción is megvásárolhatunk!

Töltsük szorgalmasan a naplónkat!

EndoCare Intézet

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

TÁVKONZULTÁCIÓ

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás) ad lehetőséget.

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +