Költözünk!

Dr. Tűű László és munkacsoportja 2017 június 1-től a Mens Mentis Egészségcentrum helyett az EndoCare Endokrinológiai Központban folytatja rendelését. Rendeléseink továbbra is teljeskörű megoldást kínálnak a termékenységi problémákkal küzdő pároknak.

Belgyógyász-Endokrinológiai rendelésünk Nőgyógyászati rendelésünkkel együttműködve profi dietetikusi csapattal, pszichológiai szakemberekkel megerősítve nyújt segítséget a hozzánk fordulóknak. Természetesen továbbra is a megszokott komplex szolgáltatásokat kínáljuk, a megfelelő diagnosztikus lehetőségekkel (laborvizsgálatok, ultrahang vizsgálatok) kiegészítve. Szakembergárdánk diabetológus kollégákkal megerősítve a terhesség alatti gondozást is magas színvonalon biztosítja. A termékenységi problémák mellett a hormonrendszer más eltéréseinek felderítésében (agyalapi mirigy, pajzsmirigy, mellékvese, mellékpajzsmirigy) is rendelkezésére állunk.

A korábbi rendeléseinken bevált távkonzultációs rendszert tovább működtetjük, hogy az általunk kezelt és gondozott páciensek az új helyen is a legmagasabb szintű ellátást kapják.