MENNYI IDŐM VAN MÉG? KEDVEZMÉNYES NŐGYÓGYÁSZATI SZŰRÉSEK GYERMEKVÁLLALÁS ELŐTT

MENNYI IDŐM VAN MÉG?
KEDVEZMÉNYES NŐGYÓGYÁSZATI SZŰRÉSEK GYERMEKVÁLLALÁS ELŐTT

Az ember reprodukciós képessége 20-35 éves korban van a csúcson, ezután már erősen csökkenni kezd. Ha Ön elmúlt 30 éves, és még nincs gyermeke, érdemes megnézni, hol tart a biológiai órája. Ráér- e – és mennyi ideig – a gyermekvállalással?

35 éves kor felett elég nagy valószínűséggel a petesejtek nem pont olyan minőségűek, mint 10-15 évvel ezelőtt voltak – ezért érdemes felmérni a női szervezet termékenységi állapotát.

nőgyógyászati szűrés

Dr. Szakács Zoltán nőgyógyászati szűrőprogramjai

Alapcsomag tartalma:

  • nőgyógyászati vizsgálat + nőgyógyászati UH. (kiegészítve a méhnyálkahártya és a  petefészkek keringési vizsgálatával és endometriosis szűréssel)
  • labor vizsgálatok: 3 p.OGTT+se.inzulinszint meghatározás FSH,LH, prolactin, ösztrogén vizsgálati teszt, TSH, aTPO, AMH

Teljes csomag tartalma:

  • nőgyógyászati vizsgálat + nőgyógyászati UH. (kiegészítve a méhnyálkahártya és a petefészkek keringési vizsgálatával és endometriosis szűréssel); STD szűrés (hüvelyváladék tenyésztés)
  • labor vizsgálatok: 3 p.OGTT+se.inzulun szint meghatározás, FSH,LH, prolactin, ösztrogén vizsgálati teszt, TSH, aTPO AMH

STD: Chlamydia Ureaplasma, Neisseria

FONTOS MEGJEGYZÉS A VIZSGÁLATOKHOZ: 35 nap alatti havi ciklus esetén a labor vizsgálatot célszerű a 3-5. napon, az UH vizsgálatot pedig a 10-12. nap között végezni.

Az alap csomag kedvezményes ára: 58.000,- Ft (teljes ár: 73.280,- Ft)
A teljes csomag kedvezményes ára – dr. Szakács Zoltán (nőgyógyászat, labor, STD, tenyésztés)   73.000 Ft   (teljes ár: 93.280 Ft)

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

TÁVKONZULTÁCIÓ

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás) ad lehetőséget.

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +