Mennyi időm van még?

nőgyógyászati szűrés

Mennyi időm van még?

Mérjük fel a női szervezet termékenységi állapotát! A nőgyógyászati szűrés keretében Intézetünkben választ kaphat a címben szereplő kérdésre.

Fiatalon…

„Nem vagyok még érett a gyermekvállalásra.” „Nem akarom feladni az ígéretesen induló karrieremet.” „A párom még nem akar gyereksírást hallgatni.” „Sportolok, egészségesen élek, nem dohányzom, figyelek arra, hogy mit eszem, nincs túlsúlyom, nem lehet baj.” „Az érettségi találkozón én voltam a legcsinosabb, még ráérek.”

Sokszor hallunk, olvasunk ilyen és ehhez hasonló mondatokat, és megfogalmazóik komolyan gondolják, hogy ők a jó értelemben vett kivételek, az ő biológiai órájuk lassabban ketyeg, mint az átlag, ráérnek még a gyermekvállalással. De biztosan igazuk van? Az ember reprodukciós képessége 20-35 éves korban van a csúcson, ezután már erősen csökkenni kezd. (Legyünk őszinték magunkhoz: ha 35-40 éves korunkban belenézünk a tükörbe, akármilyen csinos is a visszanéző arc, úgy néz ki, mint 20 éves korában? Vagy kell már egy kis alapozó, hogy eltüntessük azt a néhány szarkalábat? Ha az arc különbözik, mi garantálja, hogy a petefészkek nem öregedtek az eltelt időben? Biztos, hogy a petesejtek pont olyan minőségűek, mint 10-15 évvel ezelőtt voltak?)

Ezért fontos, hogy felmérjük a női szervezet termékenységi állapotát!

Nézzük meg, hogy tudjuk, mire készülhetünk!

KEDVEZMÉNYES NŐGYÓGYÁSZATI SZŰRŐCSOMAG GYERMEKVÁLLALÁS ELŐTT ÁLLÓKNAK

dr. Szakács Zoltán
Szülész – nőgyógyász főorvos – meddőségi specialista

Online bejelentkezés +

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

TÁVKONZULTÁCIÓ

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás) ad lehetőséget.

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +