Új rendelésünk: Kardiológia – angiológia

Új rendelésünk: Kardiológia – angiológia

Új rendelésünk: Kardiológia – angiológia

CardioCare- az EndoCare Intézetben

Október 1-jétől 7 specialistával bővül az EndoCare orvos csapata.

A dr. Vértes András kardiológus – angiológus főorvos szakmai vezetésével rendelő orvosok mindegyike kivételes tapasztalattal, magas színvonalon végzi pácienseink ellátását.

Intézetünkben különös figyelmet fordítunk a magas vérnyomással, diabétesszel élő pácienseink minél teljesebb körű gondozására, amelynek igen fontos állomása a magas színvonalú kardiológiai és/vagy angiológiai kivizsgálás.

Anyagcsere betegségek esetén ugyanis nő a szív- és érrendszeri gondok kialakulásának kockázata!

Ezért hoztuk létre a lipid ambulanciát, amelyen a magas vérzsír vizsgálatát és kezelését, valamint kardiológiai és angiológiai rizikófelmérést végzünk.

Az elhízás ambulancián a súlycsökkentés a cél, amely így csökkenti a szívinfarktus veszélyét is.

A cukorbetegség ambuláns rendelésén a cél a diabétesz korai diagnosztizálása, a vércukor korszerű gyógyszeres beállítása és kezelése: a statisztikák szerint a szívinfarktusban elhunytak több, mint 50%-ának volt cukorbetegsége.  Ezért fontos a korai diagnózis, s a páciensek ellátása mellett az étrendi és életmódbeli tanácsadás is.

Angiológusaink, dr. Gombos Éva Zita főorvos és dr. Jassó István főorvos az érrendszer specialistái.

Dr. Dékány Gábor, dr. Fügedi Katalin, Dr. Pintér Tünde és dr. Simkovits Dániel kardiológusok az élet motorját jelentő szív specialistái – klinikai (kórházi) háttérrel.

Kardiológiai – angiológiai vizsgálatok, amelyeket intézetünkben végzünk:

 • Elektrokardiográfia (EKG),
 • Terheléses EKG vizsgálat
 • Szív ultrahang vizsgálat
 • 24 órás vérnyomás monitorozás
 • 24 vagy 48 órás EKG ellenőrzés
 • Érszűkület vizsgálat- doppler és duplex UH vizsgálatok (angiológia)
 • Carotis duplex UH vizsgálatok, a nyaki főütőér vizsgálatára (angiológia)
 • Laborvizsgálatok
 • Konzultáció
 • Kontroll vizsgálat
 • Fizikai állóképesség vizsgálat
 • Személyre szabott életvezetési tanácsadás dietetikus bevonásával.

Rendeléseinken a magas vérnyomás betegség kivizsgálása és kezelése mellett, az infarktus és agyvérzés megelőzését célzó vizsgálatokat – mint például a mellkasi fájdalom vagy agyi erek szűkületének vizsgálata -, valamint a szédüléses panaszok javítását szolgáló infúziós kezeléseket is végezzük.

EndoCare Intézet – CardioCare rendelés

ONLINE BEJELENTKEZÉS

Az EndoCare Endokrinológiai Központ online bejelentkezési szolgáltatásának segítségével betegeink bármikor időpontot egyeztethetnek szakrendeléseinkre. Kényelmesen, várakozás nélkül, akár hétvégén is!

Tovább +

TÁVKONZULTÁCIÓ

Gondozott betegeink részére (feltétele egy éven belüli személyes megjelenés!) biztosított szolgáltatás, mely a tünetekben bekövetkező jelentős változás (gyógyszermellékhatás, bekövetkezett terhesség, egyéb a kezelés szempontjából jelentős változás) jelzésére, a kezelés módosítására (gyógyszerváltás, dózis módosítás) ad lehetőséget.

Tovább +

RECEPTIGÉNY

Gondozott betegeink a kezelés folyamatosságának biztosítása érdekében az általunk javasolt gyógyszeres kezelésre receptet igényelhetnek honlapunkon.

Tovább +